Batteribeskyttelse


Batteriet beskyttelsessystem betyr en Makita batteriet og enheten mellom avansert kommunikasjonsteknologi. Teknologien av maskinen og batteriet kommunisere med hverandre og utveksle informasjon i sanntid for å beskytte seg mot overbelastning og overoppheting. Batteriet har også beskyttelse mot dyputlading, som hindrer at batteriet helt utlading. Makita maskiner og batterier, forteller stjernen bildet om enheten med disse egenskapene.

Overbelastningsvern

Tungt anstrengende arbeid som krever ekstrem strøm fra batteriet. Makita verktøy og batterier er utviklet for tung profesjonell bruk, men likevel fortsatte å ta maksimal ytelse ut av maskinen kan ylikuorimittaa enheten og batteriet. Makita batteri beskyttelsessystem vil ta seg av maskinen, og batteriet kommunisere med hverandre, slik at batteriet ikke blir overbelastet. Når batteriet blir klar over at det vil ha å mate maskinen vedvarende høyere enn normalt strømforbruk, kutter batteriet strømforsyningen for å beskytte mot overbelastning.

Beskyttelse mot overoppheting

Varme er fiende for alle batterier. Varmen kan forsinke lading av batteriet, skade på battericellene og forkorte levetiden til batteriet. Makita batteribeskyttelsessystem overvåker batteriets temperatur under drift, og hvis varmen blir for høy, kutter den av strømforsyningen til maskinen for å hindre overoppheting.

Hindre total utladning

Lithium-ion-batterier kan brukes lenger, og de er designet for å takle håndtere kompliserte kontrakter. Batteriet er ikke, men bør aldri brukes helt blank, da dette kan forårsake skade på battericellene. Makita batteri beskyttelse system overvåker kontinuerlig batterilading. Når batteriet har gått ned langt nok, kutter batteriet strømforsyningen til maskinen for å beskytte maskinen og battericellene.

 

Lading - Active 3 Controls


Makita som ENERGY STAR innenfor ladestativet er en mikroprosessor, som kommuniserer med batteriet under ladingen av minnebrikken. Dette sørger for optimal lading av batteriet, vil batteriladeren velge den beste metoden for å lade batteribruk historie. Laderen lader batteriet optimalt for spenning, strøm og temperatur observasjoner ("Aktive tre Controls").

 

Makita laderen har også en kraftig innebygd kjølesystem, som sirkulerer luft gjennom batteriet under ladeprosessen. Dette senker temperaturen i batteriet, noe som i sin tur reduserer ladetiden og forlenger levetiden på batteriet. Resultatet oppnås ved 18V batterier i opptil halvparten av den hurtigere ladetiden i forhold til konkurrenter. Makita batterier bruker mer tid på å jobbe og mindre kostnader.

 

Makita Online